Hai semua, Saya Wawa Idris, founder kepada WOWA (Woman With Aspiration). Kami WOWA telah membantu ribuan wanita untuk rasa lebih bahagia dan hidup lebih bermakna dengan mendapatkan berat badan ideal.

Mana ada orang yang taknak KURUS dan miliki bentuk tubuh seperti anak dara semula?

Tapi mengapa sampai sekarang anda masih perlu membawa perut yang berlipat, peha yang bergesel dengan dada yang londeh?

Ini mungkin kerana anda DAH CUBA macam-macam produk, tapi masih tak menjadi.

Tak mengapa, kami faham. Sebab itu saya hasilkan WOWA Lady Cleanse Tea yang sangat berkesan untuk mengempiskan perut. Rasanya sedap seperti Teh O Ais limau, maka taklah loya tekak jika meminumnya. Minum je dah kurus!

Tak percaya? Nak tengok bukti? Tengok sendiri hasilnya

Bayangkan perasaan anda bila dapat badan kurus macam ini. Seronok kan?

Tiga (3) produk utama WOWA

Lady Cleanse Tea

Lady Cleanse Tea (untuk detox) RM34

Lady Mealz Choco

(untuk sarapan) RM57

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Lady Power Coffee

(untuk kenyang dan tenaga) RM68

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

PAKEJ FLAT TUMMY

2 kotak teh

FREEGIFT – sabun

PAKEJ SLIMMY BODY

2 kotak teh  RM68

1 kotak Lady Mealz Choco (untuk sarapan) RM57

1 kotak Lady Power Coffee (untuk kenyang dan tenaga) RM68

FREE GIFT

Sabun

14 hari percuma Group Coaching Kurus Together-Gether selama 14 hari

Jaminan wang dikembalikan sekiranya anda tidak turun minima 5kg dalam tempoh 30 hari.

Postage